Thales Alerts Terug

Thales Alerts

Thales Alerts – De digitale nieuwsbrief van Thales Nederland.

Wevolve heeft voor Thales Nederland een nieuwsbrief ontwikkeld: ThalesAlerts. Met deze digitale nieuwsbrief houdt Thales haar relaties op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het bedrijf, de produkten en diensten.

Middels de digitale nieuwsbrief kan Thales de highlights van wat er zoal speelt per e-mail aan haar relaties toesturen, waarbij ontvangers voor meer informatie over de onderwerpen door kunnen klikken naar de bijhorende website die we gemaakt hebben ter ondersteuning van de nieuwsbrief.

Op deze website is het tevens mogelijk om interessante artikelen te delen met  je netwerk via e-mail, LinkedIn, Twitter en Facebook. Deze site dient ook direct als archief voor alle verstuurde ThalesAlerts.

Een en ander hebben we zo gerealiseerd dat Thales Nederland dit zelf eenvoudig kan beheren, waarbij zij ook verschillende mogelijkheden heeft voor de opmaak  van de nieuwsbrief (o.a. inclusief verschillende formaten foto's en mogelijkheid video's te integreren).

Middels monitoring kan zij tevens inzicht krijgen in het effect van de verstuurde nieuwsbrieven.

Al met al een leuk project en een resultaat naar volle tevredenheid: ThalesAlerts.

Op de website kunt u het resultaat bekijken en desgewenst kunt u zich natuurlijk ook aanmelden voor de volgende digitale nieuwsbrief - ThalesAlerts.

Geplaatst op: 03/03/2011 15:44
Categorie: Werk